ʻO ka pauka hafnium tetrachloride hfcl4 maʻemaʻe kiʻekiʻe

Precursor of ultra-high temperature ceramics, high-purityhafnium tetrachloridema ke kahua LED mana kiʻekiʻe

Maʻemaʻe: 99.9% -99.99% (Zr ≤ 0.1%, hiki ke hoʻololi i ka 200ppm)

Ka waihoʻoluʻu: Keʻokeʻo a keʻokeʻo paha

CAS: 13499-05-3

Hafnium tetrachloridehe aniani ʻaʻole metala me nā ʻāpana keʻokeʻo keʻokeʻo

ʻO ka helu hoʻoheheʻe 320 ℃, ʻo ka hafnium tetrachloride hui inorganic he mea maʻalahi ka deliquescent a mālama ʻia i loko o ka pahu pahu.

Noi ohafnium tetrachloride

Noi: Precursor o ultra-kiʻekiʻe wela ceramics, kiʻekiʻe-mana LED kahua

ʻO ka Hafnium tetrachloride kahi kumu hafnium crystalline maikaʻi loa i hiki ke hoʻoheheʻe ʻia i ka wai kūpono no ka hoʻohālikelike ʻana me nā chlorides.Hiki i nā Chloride ke hoʻoheheʻe i ka uila ke hoʻoheheʻe ʻia a hoʻoheheʻe ʻia i ka wai, a hiki ke hoʻoheheʻe ʻia i loko o ke kinoea chlorine a me nā metala ma o ka electrolysis.

Loaʻa koke ka Hafnium chloride i ka nui o nā puke.ʻO ka hoʻohana ʻana i ka hoʻomaʻemaʻe ultra-kiʻekiʻe a me ka hoʻomaʻemaʻe kiʻekiʻe e like me nā kūlana ʻepekema ua hoʻomaikaʻi i ka maikaʻi optical a me ka pono.

Hoʻohana ʻia ʻo Hafnium tetrachloride ma ke ʻano he catalyst

Hoʻokumu kā mākou hui i ka maʻemaʻe kiʻekiʻehafnium tetrachloride hfcl4ka pauka keʻokeʻo me ke kala keʻokeʻo maʻemaʻe a me ka flowability maikaʻi.ʻO ka zirconium content ≤ 1200PPM, a lawa ka mana hana.Welina mai e kūkākūkā.

sales@epomaterial.com

https://www.epomaterial.com/manufacture-hfcl4-powderhafnium-chloride-with-purity-99-9-product/https://www.epomaterial.com/manufacture-hfcl4-powderhafnium-chloride-with-purity-99-9-product/https://www.epomaterial.com/manufacture-hfcl4-powderhafnium-chloride-with-purity-99-9-product/


Ka manawa hoʻouna: Sep-27-2023